Monday, June 28, 2010

Treileris suņiem

Tagad arī Tavam sunim var būt pašam savs treileris! Straight Line Designs ir izveidojuši šo ceļojošo māju no stiklplasta, alumīnija un nerūsējoša tērauda, lai Tavs mīlulis var gulēt tajā nebaidoties no lietus.

camper


camper2

Posted via email from dienaspozitivs's posterous

Betmens arī spēlē golfu

Zini tās vienkāršās un garlaicīgās golfa mašīnītes ar kurām cilvēki braukā no vienas bedrītes līdz citai? Lūk, kādam Betmena fanam negribējās vienkārši izveidot tādu pašu mašīnu kā Betmenam, bet viņš izveidoja šādu transporta līdzekli. Tai ir divi bonusi - tā ne tikai nogādās Tevi no punkta A uz punktu B, bet arī iebiedēs pretinieku!

Sēklu bumbas pa taisno no automāta

Lūk, Greenaid ir nākuši klajā ar savu domu, kā padarīt pilsētu krāsaināku! Košļeņu automātus pārvērsdami par sēklu bumbu automātiem un novietodami tos dažādās pilsētās, viņi cer, ka paši pilsētnieki noliks bumbu tur, kur viņiem tā šķitīs nepieciešama - kādā ietves plaisā, melnzemes pleķītī vai piemājas dārziņā. Sēklu bumbas sastāvā nav invazīvās sugas, tāpēc vari neuztraukties par ekosistēmas izjaukšanu! Ideja ir ieviesta pagaidām tikai dažās pilsētās, bet cilvēki, kuri vēlas redzēt automātu arī savā pilsētā, var sazināties ar kompānijas pārstāvjiem.

Sunday, June 27, 2010

Fotomāksla

Šodien piedāvāju Tev apskatīt 14 skaistas bildes ar kalnu atspulgiem ezeros.

mountain reflection


mountain reflection


mountain reflection


mountain reflection


mountain reflection


mountain reflection


mountain reflection


mountain reflection


mountain reflection


mountain reflection


mountain reflection


mountain reflection


mountain reflection


mountain reflection


Saturday, June 26, 2010

Jaunā pasaules dārgākā viesnīca

Pasaulē dārgākā viesnīca ir atvērta publikai! Viesnīca izmaksāja 5.95 miljardus dolāru, tā cenas ziņā pārspēj pat jebkuru AAE viesnīcu. Attēlos vari redzēt 650 pēdu plato baseinu, kura viena mala vienkārši beidzas 55 stāvu augstumā. Baseinu nav vēlams apmeklēt cilvēkiem, kuriem ir bail no augstuma.



Vairāk par šo brīnumu.

Friday, June 25, 2010

Tagad arī youtube piedāvā vuvuzelas skaņas

Ja Tu esi viens no tiem cilvēkiem, kuri skatās futbolu, tad noteikti esi pamanījis tās uzmācīgās un kaitinošās taurītes [nezinu vai tulkojas, bet vietējie tās sauc par vuvuzelām]. Tagad arī vietnē YouTube ir ievietotas šīs "brīnišķās" skaņas. Viss, kas Tev ir jāizdara- ir jāuzspiež uz mazās futbola bumbiņas, kura atrodas zem video [skat. attēlu].

Thursday, June 24, 2010

Zobu birste, kuru tu neapgāzīsi uz ilgu laiku

Tu zini tās lelles, kuras var nomest uz zemes kā vien gribi, bet vienmēr galva piecelsies augšā un dibens paliks lejā? Nu, tagad Raiens Harks šo pašu principu ir ievietojis zobu birstē. Noliec to vienkārši uz jebkuras virsmas un tā vienmēr stāvēs ar sariņiem gaisā, Tev nebūs jājūtas nepatīkami, noliekot to uz izlietnes malas.

Yanko Design lapa, kur rakstīts par šo birsti.

Pac-Man skicēs


Šo grāmatu jau varētu ievietot pie spēļu artifaktiem. Pac-Man izveidotājs, Toru Iwatani, attēlā rāda savu piezīmju grāmatiņu, kurā ir viss - Pac-Man pikseļos, labirintu prototipi un spoku kustība. Pamēģini mūsdienās attēlot visu spēli uz grafikas papīra!

Wednesday, June 23, 2010

Vienradža gaļa pieejama internetveikalos

Kaviārs ir jau novecojusi mode. Mūsdienu augstmaņu un bagāto ēdiens ir vienradžu gaļa!

Dzīve zem ūdens

Ķīnas dambju projekts ir prasījis lielas platības, pilsētas un kultūrvēsturiskus pieminekļus.
Ķīniešu mākslinieks Yang Yi ir dzimis Kaiksanā, Čongkinā, 1971. gadā.
Arī Yang Yi mājas drīz pievienosies applūdinātajām teritorijām.
"Vienā rītā, neatceros kad, es pamodos nosvīdis, mana sirds sitās kā traka. Es biju atstāts ar neskaidrām atmiņām."
Daži vārdi un daži attēli no Yang Yi zemūdens pasaules fotosesijas.










Ja FIFA kauss notiks AAE, būs skaisti

Turpmākajos attēlos Tu vari ieraudzīt Dubajas vīziju stadioniem, ja 2022. gadā FIFA pasaules čempionāts notiks pie viņiem.

1. Šāds stadions jau eksistē, viņi tikai grasās palielināt vietu skaitu no 21,175 uz 44,740.
2. Arī šis stadions jau pastāv un to grasās paplašināt - no pašreizējām 21,282 vietām izveidot 44,749 vietas. Tam ir speciāli dizainēta mediju fasāde, uz kuras var translēt jaunākās ziņas vai spēles, kuras notiek stadiona iekšpusē.
3. Lūk, šāda stadiona vēl nav. Tas tiks veidots pēc Arābu līča zvejas laivas formas. Tajā būs vieta 45,120 skatītājiem.

4. Šis stadions tiks veidots skaistā asimetriska gliemežvāka formā. Tādā stadionā paredz ietilpināt līdz pat 45,330 faniem.
5. Un arī šis stadions jau pastāv, bet to plāno uzlabot, lai tajā satilptu 45,120 skatītāju un tas strādās 365 dienas gadā.
Trakie arābu cilvēki grasās, izmantojot saules enerģiju, apgādāt ar elektroenerģiju visus stadionus, lai spētu tajos nodrošināt temperatūru, kas ir 27 grādi pēc Celsija vai zemāku. Papildus tiks izbūvēts arī metro 320 km garumā.

Tuesday, June 22, 2010

Dažas lietas, kuras, iespējams, nezināji

Pirmsbērnudārza vecuma bērniem nav ieteicams lasīt, var saturēt lamuvārdus [ar to es domāju, ka te tādi ir], ja vien tas nav izglītošanās nolūkos.


3 sivēntiņi un vilks

Vilks būtu nopūtis arī ķieģeļu mājiņu. Un visiem būtu pie kājas, cik ļoti, ceļot savas mājas, piepūlējās Nif-Nifs, Naf-Nafs un Nuf-Nufs. To mums pierāda BBC puiši. Bet interesanti. Gribētos zināt, kas notiktu, ja tur stāvētu cilvēks. Viņš tiktu pie zilumiem? Lauztiem kauliem? Izšķīstu?
Skatāmies video:

Monday, June 21, 2010

Prezervatīvu jociņi

Tēva dienu atzīmē 52 divās valstīs, visapkārt pasaulei, katra jūnija trešajā svētdienā. Vakardien bija tieši tā diena. Tad nu prezervatīvu ražotājs Durex nāca klajā ar ļoti jauku apsveikumu visiem tiem, kuri lietojot viņu konkurentu produktus.

Svetofori daltoniķiem

Nu re, kāds pasaulē domā arī par tiem cilvēkiem, kuriem ar tām krāsām pagrūtāk. Katrai gaismai sava forma. Interesanti. Šādi jau esot izgatavoti un kāda asprātīga kompānija piedāvā tos iegādāties ceļu uzturētājiem.

Sunday, June 20, 2010

Lord of the Rings: The Fellowship of Vuvuzela

Šoreiz asprātīgs video visiem, kuriem ir apnikušas futbola fanu taurītes.

Somiņa cirvim

Jo katram modernam vīrietim ir nepieciešams ērts veids cirvja pārnēsāšanai.
tredicielupo:

because every stylish guy needs an easier way to carry their axe.
Gilt.

This whole fashion axe thing is totally out of control.  Pure insanity.  I’m all for rugged, outdoorsy clothing, particularly when it has the classic aesthetic values of the mid 20th century.  I love that shit. 
BUT AXES?  SERIOUSLY?  FUCKING AXES?
Importa zemēs cirvji esot nākuši modē un esot hīts visur un dizaineri smagi strādā, lai izdomātu aizvien nejēdzīgākus aksesuārus saistībā ar šo trendu (modes kliedzienu). Tīrākais trakums. Mēs esam pilnībā par neskūtiem vīriem, āra darbiem piemērotiem apģērbiem un estētisku 20. gadsimta vidus paskatu. Feini tomēr, ka kāds vēl vismaz izskatās pēc īsta vīrieša.
Bet cirvji? Nopietni?

Saturday, June 19, 2010

Iemesls, kāpēc strādāt "Google"

Attēlā redzamā ierīce ir snaudas kapsula. Tieši tādas Tu varēsi izmantot, ja sāksi strādāt Google galvenajā birojā.

Friday, June 18, 2010

Gadu piebeidzot, humors no studentu dzīves

Nedodiet citiem lasīt savus bakalaura darbus, sanāks šādi:

Varbūt Tev arī vajag uzvilkt brilles

Šodien vari apskatīt to, cik ļoti var mainīties uzskati par cilvēku, ja viņš[viņa] uzvelk brilles.

Thursday, June 17, 2010

Pilsēta, kuru izveidoja viens cilvēks ar savām rokām




Attēlos redzams Skota Vīvera 30 gadu darbs. Tas ir San Francisko modelis, kas ir pilnībā veidots no zobu bakstāmajiem un līmes. Tas nav vienkāršs modelis, bet gan tam arī ir funkcionālā puse - dažādās vietās ieliekot ping-ponga bumbiņas, tās ripos pa modeļa ielām un tiltiem līdz galapunktam lejā. Zemāk tu vari noskatīties video par šo meistardarbu:


Vistīrākā patiesība

Lietas, kuras, iespējams, tev neviens nav teicis, bet tu tāpat esi iemācījies.
P.S. Lai palielinātu bildi, uzklikšķini uz tās.

Wednesday, June 16, 2010

Ziemeļkorejas fani, kuri patiesībā ir Ķīniešu aktieri

Ziemeļkorejā valda stingrs komunisma režīms, tāpēc diezgan lielu izbrīnu izraisīja grupiņa futbola fanu, kuri teikuši, ka ir speciāli atlasīta Z-korejas valsts izlases līdzjutēju grupiņa. Kā vēlāk izrādījās, vienīgais parametrs šai atlasei bija tāds, ka nedrīkstēja būt no Z-korejas. Protams, varēja jau atlasīt cilvēkus no pašas Z-korejas, bet pēdējo reizi, kad viņi tā izdarīja, fanes neturēja solījumu un citiem Z-korejas iemītniekiem izstāstīja kā ir tur ārā. Bet nu ko, vismaz šis nenormālais diktators ir ar humora izjūtu!


Vīna glāzes, kuras stāv veikala plauktos

Iespējams, Tu esi redzējis veikalos Zaķumuižas ūdens krūzītes vai bāriņos, šņabja glāzītes, bet angļi ir izdomājuši variantu kā atrisināt tavas problēmas brīdī, kad kārojas glāze vīna, bet tuvumā nav ne glāzes, ne korķviļķa - plastmasas glāze, kurā iepildīts vīns un ar noplēšamu vāciņu!

Tuesday, June 15, 2010

Vislabākais veids kā pamest draudzeni

Neesi pretīgs, nepamet savu draudzeni ar neiejūtīgas sms vai e-pasta palīdzību! Labāk aizsūti vienkāršu vēstuli paskaidrojot savas jūtas.
Vai arī vienkārši nosūti šādu vēstuli:
"Dārgo Žanet,
Man liekas, ka mums būtu jāšķiras.
Es labprāt izskaidrotu kāpēc, bet man ir grūti aprakstīt savas jūtas, tāpēc es labāk uzzīmēju šo attēlu, kur es jāju uz žirafes."

Mario VS Pacman

Šodien asprātīga animācija par to kā Mario cīnās pret Pacman ēdāju.

Monday, June 14, 2010

Kādēļ medniekiem jāmāk ātri skriet.



Varu tik pateikt, ka tie bija veterāni ar trankvilizatoru šautriņām bisēs. Medības ir traka padarīšana.

Zilonis dodas pastaigā pa Cīrihes ielām

7. jūnijā, Šveicē, Cīrihē cirka zilonis izmucis no gūsta, lai dotos nopeldēties un pastaigāties pa veikaliem. Zilonis gan tika noķerts un neviens un nekas necieta, pat ne stikla veikali.

Olas, kuras izskatās pēc margrietiņām

Vienkāršs un jauks izgudrojums. Tagad arī tavās mājās var cept smukas vēršacis puķu formā!

Ja kādam interesē, tad šeit tādas var iegādāties.

Kā pasauli redzi Tu un kā to redz gudrie cilvēki

Šajā attēlā mēs varam redzēt kā pasauli redz normāls cilvēks un kā - zinātnieks.

Sunday, June 13, 2010

BP ofiss ir pagalam

Tu noteikti esi dzirdējis par British Petroleum platformas problēmām. Lūk, asprātīgs video par to, kas notiek, ja ir izlijusi kafija:
Noteikti nekādā veidā neataino to, kas patiesībā notiek viņu birojā.

No ko, velc paralēles ar naftas problēmām.

Saturday, June 12, 2010

Pilnīgi traks tilts

Šādu tiltu arhitekti ir iecerējuši būvēt starp Honkongu un Ķīnu. Problēma bija tāda, ka Honkongā visi brauc pa ceļa kreiso pusi [tā kā Lielbritānijā], bet Ķīnā - labo [gluži kā Latvijā]. Risinājums ir redzams attēlā!